Bruidskapsel

Bruidskapsel en bruidsmake-up

Ga je binnenkort trouwen en wil je graag een verzorgd bruidskapsel en bijbehorende bruidsmake-up? Ook dan kun je bij mij terecht. Tijdens een vrijblijvende proefsessie neem ik drie uur de tijd om jouw ideale bruidskapsel te creëren en de juiste bruidsmake-up te verzorgen. Op de grote dag kom ik indien gewenst bij je langs op locatie, zodat jij je in alle rust kunt voorbereiden op het ja-woord!

Vrijblijvende proefsessie

De proefsessie voor een bruidskapsel en bruidsmake-up begint altijd met jouw wensen. We bespreken samen wat je in gedachten hebt en wat de mogelijkheden zijn voor jouw ideale bruidskapsel. Ik geef je advies over welk bruidskapsel mooi bij jouw gezicht staat en wat er perfect bij jouw trouwjurk past. We proberen samen verschillende kleuren make-up en mogelijkheden uit. Kom je bij mij langs? Dan is het altijd handig als je vooraf voorbeelden uitkiest, en natuurlijk ben ik erg benieuwd naar jouw trouwjurk!

De trouwdag zelf

Ben je tevreden met het resultaat van de proefsessie? Dan plannen we samen een tijdstip op jouw trouwdag waarop ik je kan voorzien van jouw gekozen bruidskapsel en bruidsmake-up. Hier trek ik tevens drie uur voor uit. Dit kan bij mij in de salon, bij jou thuis of op locatie.

Proefsessie inplannen

Wil je er zeker van zijn dat ik je in alle rust kan adviseren en voorbereiden? Neem dan snel contact met mij op om je vrijblijvende proefsessie te plannen.

Tarieven voor 2023 zijn binnekort te zien op mijn website.