3 producten die je droge droge nazomerse lokken te verzorgen

Heb jij ook zo genoten van het warme weer? Ik zeker wel! Helaas is mijn haar er iets minder blij mee. Door de hitte van de zon (en mijn luiheid) is mijn haar uitgedroogd en kan het wel een oppepper gebruiken. Ik heb een aantal fijne producten voor je op een rijtje gezet die kunnen helpen om ook jouw (uitgedroogde) haren te verzorgen!

Voordat ik mijn favoriete top 3 met je deel wil ik je uitleggen waar UVA- en UVB tegen beschermen. Deze bescherming kun je namelijk in al deze haarproducten terug vinden! UVA- en UVB voorkomen dat het haar uitdroogt. UVA zorgt er voor dat je kleur niet vervaagt en tegelijkertijd zorgt UVB er voor dat je haar zacht en glanzend blijft. Best belangrijk toch?

Keratine Healing oil – hair treatment

Deze heerlijke olie maakt je haar zacht en laat het weer stralen! Je beschadigde haren worden van binnenuit genezen door de toegevoegde keratine. Je haar krijgt weer extra kracht en elasticiteit. Daarbij biedt de olie bescherming tegen hitte tot 260 graden. Deze olie is ook te gebruiken als masker! 10 minuten laten zitten en uitspoelen maar! Het is dus een 2 in 1 product.

Moi Moi moisture haarmasker

Dit haarmasker met een exotische mix van Polynesische botanische extracten is een echt

e must have voor zeer uitgedroogd haar. Het masker wordt volledig opgenomen in het haar. De intensieve formule maakt het ongelooflijk soepel en zijdezacht. Het herstelt de gezondheid en glans, zonder het haar te verzwaren. Dit masker is dus ook geschikt voor fijn haar.

Neem plant silk serum

Dit heerlijk ruikende serum maakt je haren zacht. Het herstelt je haar van binnenuit. Het geeft het haar meer glans, kracht en elasticiteit. Dit product is ook super fijn als je je haren hebt geblondeerd of als je iets te lang in de zee bent geweest.

Hair Masque

Hair Treatment  Silk Serum